Nažalost, Nedu Spasojević, proslavljenu glumicu sedamdesetih godina prošlog veka, prerano smo izgubili u 40. godini zbog borbe sa rakom. Ne samo da je iza sebe ostavila nekoliko izvanredno ostvarenih nastupa, već je iza sebe ostavila i kćer Isidoru Minić, koja je i sama uspješna glumica. Isidorina sličnost sa majkom je neosporna i zadivljujuća. Odrastajući u Beogradu Neda je  razvila je duboku strast za glumom, na koju su u velikoj meri uticali njen otac Milorad Spasojević, koji je bio pozorišni i filmski glumac, kao i njena majka Jelena, koja je radila kao krojačica u pozorišnoj industriji.

Tokom svoje karijere ostvarila je značajne uloge u raznim produkcijama. Među njima su “Izdajnik”, “Došljak”, “Vruće kapi” i “Smrt pukovnika Kuzmanovića”. Njen izuzetan talenat i posvećenost obilježeni su brojnim priznanjima, od priznanja u Puli do dobijanja cijenjene nagrade Zlatna nimfa na festivalu u Monte Carlu za izuzetan nastup u TV drami “Gospodin Foka”. Njena posvećenost svom zanatu ostala je nepokolebljiva do samog kraja njenog života.


Godine 1981. medicinski radnici su prenijeli poražavajuću vijest da joj je dijagnosticiran rak. Na žalost, preminula je samo nekoliko mjeseci nakon završetka produkcije filma Banović Strahinja. Sećanje na nju živi kroz njenog supruga, poznatog umetnika Baneta Minića, i njihovu mladu ćerku Isidoru Minić, koja je, sa nepunih osam godina izgubila majku, a od tada stekla slavu kao uspešna glumica.


Već neko vrijeme Isidora uspješno održava jasnu razliku između svog privatnog života i nadzora javnosti. Kao rezultat toga, identitet njenih roditelja ostao je misterija za većinu, ako ne i za sve. U mladosti sam doživjela gubitak majke. Narednih godina sam se trudila da svoju vezu sa mojom majkom poznatom glumicom Nedom Spasojević sakrijem kako od okoline, tako i od pojedinaca u akademskoj zajednici. Ponosila sam se time što sam ostala neotkrivena, jer mi je to omogućilo da ovaj aspekt svog života zadržim privatnim, nešto što nije namijenjeno svima da znaju. Naslijedivši talenat svoje majke, iskoristila sam priliku da istražim glumu i marljivo se bavio njom. Postao je moj lični cilj da sama postignem uspjeh, kako ne bih ni na koji način opterećivala sjećanje na majku. Ovakve osjećaje je Miničeva iznijela u intervjuu za lokalne medije prije nekoliko godina. Ona inače jako rijetko razgovara sa medijima i živi povučeno.