Razvod Harisa i Meline Džinović već nekoliko sedmica je u centru pažnje estrade, jer su oni definitivno odlučili da svoju 22 godine dugu ljubav trajno privedu kraju.
Odlučujući da raskošnu vilu na Senjaku zadrži isključivo za svoje potrebe, Haris je odlučio da svoju zakonito vjenčanu suprugu preseli u hotel. Tokom nekoliko godina, pomno je izgradio svoje lično utočište, praveći izmjene na originalnim nacrtima i prilagođavajući sve svojim željama.
Pomisao da napusti ovo utočište nikada mu nije palo na pamet. Smješten na donjem nivou kuće, kao istaknuta karakteristika ističe se prostrani bazen, upotpunjen obližnjim vinski podrumom – manifestacija njegovih želja.
Osim toga, jedan studio zauzima prostor unutar vile, služeći i kao kreativno utočište za komponovanje muzike i platforma za njegove vokalne talente. Melina, koja trenutno boravi u hotelu, u potrazi je za stanom koji ispunjava sve njene uslove u prestižnom naselju u Beogradu.
Melina je donijela odluku da napusti svoju porodičnu vilu na Senjaku i preseli se u luksuzno naselje u gradu, o čemu svjedoče video snimci iz njenog trenutnog boravka.