Balkan je potresao razoran incident koji se dogodio na Pešteru. Nusret Destanović, muškarac u srednjim godinama, pronađen je mrtav u bunaru, otkrivajući zlokobnu priču tokom istrage.

Na osnovu policijskog izvještaja, Sead Z., bivši suprug Rijalde H., označen je kao prvoosumnjičeni za ubistvo Nusreta. Navodno je žrtva bila u emotivnoj vezi s Rijaldom H.

Prije incidenta dobili smo uznemirujuću razmjenu poruka u kojima počinitelj prijeti Rijaldi H. Vrijedi spomenuti da su te poruke napisane tokom prethodne svađe između Rijalde H. .i Seada Z.

Osim toga, imaju dokazi koji ukazuju da su Rijalda H. i Sead Z. bili zajedno u restoranu u Novom Pazaru u noći ubistva. U nastavku pogledajte uznemirujuće poruke:

Na temelju istrage, čini se da je Nusret postao žrtva lukave sheme orkestrirane putem poruke poslane s Rijaldinog telefona, iako se vjeruje da je ona zapravo nije poslala.

Tragično, pretrpio je 22 uboda i na kraju je doživio jezivu sudbinu, nemilosrdno je bačen u bunar. Misleći da će se naći s njom radi romantičnog izleta, Nusret je nesvjesno upao u pažljivo spremljenu zamku. Umjesto da nađe svoju pratilju kako ga čeka na određenom mjestu, suočio se s grupom muškaraca.