Aneli Ahmić, bosanskohercegovačka starleta, postala je poznata po burnoj ljubavnoj vezi s Markom Janjuševićem Janjušem, ali i kao majka kćerke Nore, čiji je otac Asmin Durdžić.

Pored ostalih faktora, Ahmić ima potencijal steći još veću popularnost i zbog svog elementarnog nedostatka znanja. Nakon što je objavljena snimka na kojoj je u razgovoru s voditeljem Darkom Tanasijevićem zabunom nazvala “bolijer” umjesto “bojler”, nedavno je u javnost izašao još jedan zabavan kiks starlete.

U videu ispod Aneli i njena sestra Sita daju intervju. Tokom intervjua, Aneli spominje da je njena sestra “u pola intervjura zvala”. Reakcije na ovu izjavu su različite, neki izražavaju šok i nevjericu, dok je drugima smiješna ili čak emotivna. Pogledajte video za detaljniji uvid u intervju:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić već nekoliko mjeseci javno raspravljaju o problemima u svom braku, upuštajući se u medijski “okršaj”. Nedavno je putem svog Instagram naloga, Asmin pokazao slike kuće za koju tvrdi da pripada Anelini, ističući navodno ruševno stanje u kojem je bila prije nego što ju je on renovirao.

Oglasi - Advertisement