Uz pomoć surogat majke, Marija Šerifović je svoju bebu dočekala na svijet. Porođaj je održan u Los Anđelesu, gdje je poznata pop zvezda trenutno. U bliskoj budućnosti planira da vrati sina Marija u Srbiju.

U društvu svoje majke Verice, Marija brine o potrebama svog sina, kojem je od milja dala ime Mario, i koji je uvijek uz nju. Marija je odabrala da živi u Beogradu, gdje će odgajati svoje dijete. Marija Šerifović se prije dvije godine preselila u raskošan stan u Beogradu na vodi, nadogradnju u odnosu na njenu prethodnu rezidenciju u naselju na Novom Beogradu.

Čini se kao da je predosjećala majčinstvo, jer se odlučila za prostraniju nekretninu, koja ima tri spavaće sobe i dva kupatila. Marijin stan odiše minimalističkom estetikom, s obiljem ukusno odabranih sivih nijansi koje krase svaki kutak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija Šerifović posljednjih mjeseci, uz asistenciju majke Verice, u svom stambenom prostoru sprema skori dolazak djeteta. Početkom novembra podijelila je video koji prikazuje svoje aktivnosti u domaćinstvu, a očigledno je bila u procesu uređenja dječje sobe kako bi osigurala da sve bude pripremljeno za dolazak sina.

Oglasi - Advertisement