Kako Marija Šerifović njeguje svaki dragocjeni trenutak sa svojim sinom Mariom, stalno je bombardirana neželjenim savjetima komentatora na društvenim mrežama o brizi i odgoju svoje novorođene bebe.

Marija je nedavno podijelila video na kojem se vidi kako pleše sa svojom bebom, koja se udobno smjestila u kenguru nosiljku, uživajući u umirujućem zvuku majčinog glasa i nježnom ljuljanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Ova scena ostavila je mnoge duše razbijene, dok su drugi izrazili svoje neodobravanje prema nosiljci prikazanoj u videu i savjetovali Mariji da smanji glasnoću muzike zbog bebe.

“Zaista je užasno svjedočiti kako se ovi nosači kengura koriste u večernjim satima.” “Očigledno nisu dizajnirani za udobnost i bokova korisnika i bebinih nogu.” “Po mom mišljenju, ove nosače treba zabraniti.”

“Iako razumijem da niko nije tražio moj savjet, osjećam se primoranom da iz vlastitog iskustva podijelim da nosiljka nije prikladna za novorođenče zbog neadekvatnog položaja glave i ruku.” To su bil neki od komentara upućeni pjevačici.

Oglasi - Advertisement