Nakon što je okončala brak s turskom glazbenom ikonom Mustafom Sandalom, s kojim je bila desetljeće i s kojim ima dvoje djece, pop senzacija Emina Jahović započela je romantičnu vezu s turskim milijunašem Sadetinom Saranom. Iako je teško preboljela razvod Emina je našla snage da krene dalje i uplovi u vezu sa drugim muškarcem. Tijekom tog razdoblja, par je privukao značajnu pozornost javnosti, a ljudi su pomno pratili svaki njihov korak. Par je u početku skrivao svoju vezu, no nakon što su turski fotoreporteri snimili nekoliko zajedničkih fotografija, svima je postalo jasno da su zaljubljeni.

 


Iako Emina Jahović i Sadetin Šaran svoju ljubav nisu htjeli isticati u javnosti, bilo je onih koji su ih vidjeli kao savršenu kombinaciju te nagađali da ih veza vodi ka sklapanju braka. Nakon što se svadbena zvona nisu oglasila, došlo je do privremenog rastanka, nakon koje je uslijedilo pomirenje koje se pokazalo prolaznim. Na kraju je njihova veza došla do tačke pucanja, o čemu se Emina kratko osvrnula u izjavi.

“Naš odnos karakterizirale su prolazne veze i različita stajališta, kao i jedinstven način življenja. Na kraju smo stvari okončali prijateljski i zrelo, kao dvoje odraslih koji su se složili”. Poznata pjevačica , koja se prije toga vjenčala sa sjajnim turskim pjevačem, progovorila je o uzroku  rastanka od starijeg milionera.

Ako ste vjerovali da su Emina Jahović i Sadetin Saratin izmijenili bračne zavjete i obećali da će se voljeti zauvijek, niste bili u pravu. Par je imao divan odnos, a čak su bili i kumovi paru prijatelja u Turskoj. Tijekom ceremonije ovjere vjenčanja neočekivano je buknuo vatromet zbog čega je pjevačica isprva djelovala preplašeno. No, ubrzo je shvatila uzrok komešanja.