Nada Topčagić koristi svako slobodno vrijeme da se ode u svoj ljetnikovac na Tari, gdje je trenutno i boravi. Nažalost, tokom ovog perioda svoje dane provodi posjetama medicinskim ustanovama.
Zlatko, suprug Nade Topčagić, moraće na operaciju zbog povrede zadobivene pri padu, što objašnjava i razlog ovakvog stanja.
“Po našem dolasku prije pet dana, u večernjim satima zadesio ga je nemili incident. Poput ptičjeg stvorenja koje sluti, neprestano sam ga upozoravala: „Izbjegavaj šetnju oko kuće, jer postoji velika količina leda.
Nakon što smo uživali u šoljici kafe u komšiluku, vratili smo se i on je otišao da zatvori kapiju. Uprkos njegovoj tvrdnji da leda nije bilo, prisustvo leda je ostalo i na kraju je dovelo do njegovog nesretnog pada.”
Nada je otkrila da je povrijedio zglob desne ruke. Nakon što je napravio snimak zgloba, pevačica nas je obavestila da su morali da krenu ka Užicu.
Zlatko je uz cerek ispričao svoju interakciju sa policijom, koja se raspitivala o uzroku njegove povrede. “Pitali su me: ‘Kako si nastradao?’ a ja sam odgovorio: ‘Nada me gurnula’.
Oglasi - Advertisement