Život Veljka doživio je potpunu transformaciju od braka sa Bogdanom, koja je trenutno trudna sa njihovim trećim sinom. Više se ne prepušta noćnim izlascima s prijateljima, jer njegova porodica zauzima sveto mjesto u njegovom životu.

Iako je sa Bogdanom zasnovao porodicu, neosporno je da njegova majka Ceca, sestra Anastasija i prije svega tetka Lidija zauzimaju značajno mjesto u njegovom životu. U stvari, on je obeilježio ljubav prema tetki tako što je na svojim grudima iscrtao njenu tetovažu.

Rođendan tetke zaslužio jedinstvenu i nezaboravnu proslavu, a mladi Ražnatović je preuzeo na sebe da joj priredi iznenađenje koje će ona cijeniti. Lidijina reakcija na fotografiji pokazuje da je bila jako zadovoljna velikim aranžmanom cvijeća koji se sastoji od bijelih orhideja i crvenih ruža.

Anastasija je rekla da je tetka Lidija igrala ključnu ulogu u njihovom odrastanju, koja im je bila druga majčinska figura.

“Tokom jednog razgovora spomenula je da, iako nismo imali očinsku figuru prisutnu u našim životima, imali smo sreću da je imamo.

Oglasi - Advertisement