Blizanci: Pun Mjesec koji se javlja u znaku Lava služi za povećanje nečije perceptivnosti prema određenim nefizičkim aspektima života. Ovaj nebeski događaj pruža priliku da proširimo svoju perspektivu i suočimo se s problemima koji su možda bili svjesno ili nesvjesno izbjegnuti. To je podsjetnik da određeni aspekti života zahtijevaju vrijeme i pažljivo razmatranje i da se ne mogu jednostavno gurnuti pod tepih.

Djevica: Dolazak punog mjeseca u Lavu spreman je da promijeni vaš pogled na život. Ući će u vašu kuću filozofije, što implicira da je sada povoljan trenutak da istražite i proširite svoj pogled na svijet. Ovo je vrijeme da cijenite nove običaje i kulture izvan svojih vlastitih i da prihvatite rast. Možda vas privlači inspirativna literatura koju tek treba da otkrijete kao način da se uronite u pozitivnu transformaciju.

Jarac: Pod uticajem punog mjeseca u Lavu, vaša kreativna strana će se rasplamsati, a to je savršena prilika da svoje ideje pretočite u isplative poduhvate. Ovo će vas takođe inspirisati da tražite saputnike koji mogu podržati vaš duhovni rast i dobrobit. Nadalje, to će vas potaknuti da se fokusirate na lični razvoj i poboljšate aspekte vašeg života koji vam donose mir.

Oglasi - Advertisement