Ovo je najštetnije za naše zdravlje! Ovo nema veze s alkoholom ili cigaretama…

Prema Dr. DC Dulcan Velika količina napetosti, straha, zavisti, ljubomore i nepovjerenja i svih drugih loših emocija zakiseljuje pH tijela, što dovodi do mnogih bolesti.

Osim depresije mogu se javiti i drugi poremećaji. Jeste li znali da strah može imati strašne posljedice na tijelo? U jednom eksperimentu, janje je bilo zatvoreno u kavezu pored vuka u drugom kavezu.

Janjci su u kratkom roku uginuli od stresa. Svi mentalni problemi mogu dovesti do bolesti, koja se može pojaviti odmah ili kasnije kod osoba s depresijom.

Moraš pokušati ne biti nervozan. Kad te netko povrijedi, probaj mu oprostiti, a vjerujem da će i on jednog dana shvatiti koliko je loše kad je netko drugi povrijeđen.
Nakon olakšanja, tjelesni pH se vraća u normalu. Nemoguće je izbjeći sve loše emocije, ali morate shvatiti da svaka minuta stresa ili loših emocija skraćuje život vaših stanica.

Stres uništava ljude.
Ako ne možemo uzeti nekoliko slobodnih dana tu i tamo, onda barem svaki dan odvojite nekoliko minuta za opuštanje. Kroz prozor, neka vidimo lijepe stvari. Umjesto da popijete više kave i umorno buljite u monitor, popijte šalicu čaja i ne radite ništa nekoliko minuta.

S vremenom se možete naučiti opustiti. Zatvorite oči i zamislite kako vas umor i napetost napuštaju sa svakim udahom. Razvijte vlastite tehnike opuštanja. Ako se naučite opustiti, bit će vam lakše otpustiti bol iz tijela i nećete uvijek morati uzimati lijek kad vas boli.

Podijelite ovu važnu informaciju sa svojim prijateljima!

BONUS:

KOLAČ ZA LIJENE DOMAĆICE…U receptu ćete vidjeti zašto…

POTREBNI SASTOJCI:

Za ovaj recept biće vam potrebni sledeći sastojci:
0,5 litara tečne pavlake,
0,5 litara pavlake,
15 dekagrama šećera,
15 dekagrama čokolade,
10 komada suvog mlevenog keksa (petit beure) i
šaka mlevenih lešnika ,
orasi i bademi.

KAKO SE PRIPREMA?

Kremu snažno miješajte dok ne postane pjenasta. Pomiješajte kiselu pavlaku i šećer, pazeći da se dobro sjedine. Lagano otopite čokoladu pomoću pare.

U zdjelu stavite jednu trećinu kreme, zatim dodajte obilan sloj mljevenog keksa, lješnjaka, oraha i badema (možete odabrati da koristite samo jednu vrstu orašastih plodova) i na kraju prelijte polovicom čokolade. .

Pomiješajte šlag i kremu još jednom, a zatim nastavite na slojeve keksa, lješnjaka i čokolade. Završite dodavanjem preostale mješavine šlaga i vrhnja.

Za optimalno zamrzavanje stavite u zamrzivač preko noći. Kada ste spremni za posluživanje, izvadite jednu i ostavite da se odmrzne otprilike 15 minuta kako biste olakšali rezanje. Slobodno oslobodite svoju kreativnost tako što ćete ga poslužiti uz čokoladni sos, umak od trešanja ili bilo koji drugi prilog po želji.