Proslavljeni pjevač Toma Zdravković ostavio je neizbrisivo nasljeđe sa svoje dvoje djece, Žaklinom i Aleksandrom. Bračnu vezu Toma je doživio u četiri odvojena navrata, a iz zajednice s Olgom dobio je kćer Žaklinu.

Njihov brak, sklopljen 1963. godine, nažalost je kratko trajao. U tom razdoblju ljubavi na svijet je došla Žaklina, Tomino najstarije dijete. Trenutačno nastanjena u Nizozemskoj, postala je majka dvojice sinova, a na slavnog oca nosi drage uspomene koje je vežu za Srbiju.

“Tokom kratkog razdoblja svog postojanja dijelila sam svoj život s njim. Kad je preminuo, izjedala me ogromna tuga. Spoznaja da je on isprepleten u meni, melodijama i srcima onih koje je dirnula njegova dobrota stalna je prisutnost.” Žaklina je rječito izrazila taj osjećaj.

Tomin drugi brak s Gordanom Zdravković rezultirao je rođenjem sina Aleksandra koji trenutno živi u Torontu, gradu u kojem su se prvi put susreli njegovi roditelji. Gordana i Aca su do samog kraja ostali uz pjevačicu.

“Nakon otkrivanja moje loze, početno ispitivanje usmjereno prema meni vrti se oko mog odgoja uz njega. Kako bih izbjegao težinu koja se veže uz prezime Zdravković, predstavio bih se kao Aleksandar Saša.”