Jučerašnja objava razvoda Harisa i Meline Džinović izazvala je šok i ostavila snažan utisak. Pobuđena je znatiželja tko je potencijalni vlasnik raskošne vile na Senjaku, za koju se, kako su objavili svi mediji, interesiralo zbog njezine cijene od dva miliona eura.

Izgradnja luksuzne vile značajno je kasnila zbog čestih izmjena planova Harisa Džinovića, što je rezultiralo rušenjem ranije izgrađenih zidova kako bi se uskladio sa svojom vizijom idealnog doma, temom o kojoj je otvoreno govorio u javnosti.

Godine 2002. Haris i Melina Džinović započeli su iskreno zajedničko putovanje koje je na kraju dovelo do rođenja dvoje djece, Kana i Đine, a kulminiralo njihovim brakom dvanaest godina kasnije.

Njihova kći Đina Džinović svojim je nedavnim otkrićem izazvala veliku buru na društvenim mrežama. U iskrenoj objavi na Instagramu podijelila je fotografiju sebe u suzama i otvorila se o motivu iza svog emocionalnog stanja.

Đina je svojim pratiteljima u suzama izrazila zabrinutost zbog svoje sklonosti pretjerano emotivnom gledanju na sadržaje s kojima se susreće na društvenim mrežama.