Aleksandra Prijović, trenutno najveća zvijezda folk muzike, napravila je koncerte širom Balkana. Njena turneja “Od istoka do zapada” do sada je doživjela tri izuzetna koncerta u Beogradu, Nišu i Sarajevu.

Ukupna zarada Aleksandre Prijović od pet koncerata koje trenutno izvodi u Zagrebu iznosi impresivnu sumu od dva i po miliona eura!

Prošlo je dosta vremena otkako je svih pet njenih nastupa rasprodato, a ugledni menadžer, koji želi da ostane anoniman, otkrio je da će po povratku u Beograd steći pozamašno bogatstvo.

Najjeftinija ulaznica za koncert u Zagrebu bila je 25 eura, a najskuplja 130 eura, rezervirana za VIP ložu. Iako je kapacitet Arene Zagreb sa parterom 22.000 sjedećih mjesta, Aleksandrin koncert će svake večeri moći prisustvovati samo 17.500 ljudi zbog 150 barskih stolova. To znači da će na njenih pet koncerata moći prisustvovati ukupno 90.000 ljudi.

– Arena se iznajmljuje za 25.000 eura po danu, što znači da Prijovićka za nju izdvaja 120.000 eura na pet dana. Na opremu, produkciju, bend, plesače i kostime potrošila je oko 150.000 eura, plus porez koji je morala da plati državi. Po mojoj proceni, Aleksandra se poslije pet noći u Zagrebu vraća u Beograd bogatija za oko 2.500.000 eura! – rekao je izvor.

Oglasi - Advertisement