Nakon uspešne i slavne karijere, renomirani srpski glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić sada uživa u zasluženoj penziji. Lični život Radoša Bajića izaziva značajnu pažnju, a on dosljedno iskreno govori i o usponima i padovima koje je doživio.

Pošto je već duže vrijeme u penziji, Radoš Bajić je nedavno održao govor na predstavljanju svoje monografije „Moj život – moja priča“, u kojoj se osvrnuo na svoju 45-godišnju izuzetnu karijeru.

Tokom tog događaja, iskoristio je priliku da razgovara o svojoj penziji i otvoreno je otkrio tačan iznos svoje penzije.

Kada je Bajić otkrio da mu penzija iznosi svega 42.000 dinara, svi prisutni su bili u šoku, jer nisu mogli da shvate kako neko ko je posvetio toliko godina rada može da dobije tako mizernu sumu.

Ubrzo nakon toga, Bajić je uvršten među dobitnike Nacionalne penzije, prepoznajući njegov značajan doprinos kulturnoj sceni Srbije. Kada se kombinuje sa državnom penzijom, glumac sada na svoj račun prima ukupno 106.730 dinara.

Na Instagramu često dijeli lične fotografije, uključujući i pogled u dvorište svoje kuće u Beogradu. Okružen bujnim zelenilom, glumac ne samo da je donio radost sebi i svojoj porodici, već je i sa velikim zadovoljstvom prigrlio ovu oazu mira.

Oglasi - Advertisement