U nedavnoj sudskoj odluci, hrvatska pjevačica Severina doživjela je poraz u pokušaju da dobije starateljstvo nad 12-godišnjim sinom. Vrhovni sud u Zagrebu zaključio je da se puno starateljstvo dodijeli ocu Milanu Popoviću, koji je biznismen.

Pjevačica je dobila podršku raznih javnih ličnosti, među kojima je i Jelena Karleuša, koja je otvoreno izrazila razočaranje ishodom. U nastavku pogledajte njenu objavu na Instagramu u kojoj nije štedila riječi prilikom direktnog prozivanja Severininog bivšeg muža:

Skrećemo vam pažnju da je i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović iznio svoje stavove u vezi s pjevačičinim slučajem i odlukom Vrhovnog suda kojom joj se oduzima pravo na starateljstvo nad sinom.

Milanović je izrazio nesigurnost i nedostatak znanja u vezi sa tim, navodeći da se u to ne upušta. Napomenuo je dugotrajnost od devet godina, sugerirajući da je dotični pojedinac možda već iskusio efekte starenja, možda čak i razvijanje sijede kose.

Milanović je dalje spekulisao da bi tako produženi vremenski period potencijalno mogao dovesti do stanja ludila za tako mladu osobu koja je uključena.