Ono što je Aleksandra Prijović postigla za većinu je van granica mašte. Beogradska arena je bila prepuna u tri odvojena navrata, a Prija je izazvala pomamu širom regiona svojim vrhunskim koncertima.

Radoznalost okružuje i Aleksandrine predkoncertne zahtjeve. Mnogi se pitaju, kao i svjetske poznate ličnosti, da li poput njih posjeduje opsežnu listu zahtjeva koje je teško ispuniti?

Organizatori su potpuno svjesni da izvođač mora biti zadovoljan kako bi pružio kvalitetan nastup. Stoga će joj nesumnjivo obezbijediti sve što joj je potrebno tokom koncerata.

“Moja porodica je moj stalni pratilac, prati me gdje god da idem. Njihovo prisustvo mi je od najveće važnosti i zahvalan sam na njihovoj nepokolebljivoj podršci na svakom koncertu. Njihove riječi ohrabrenja i dobre želje me uvijek uzdižu.

Najvažniji mi je prioritet donijeti im radost i vjerujem da su se uvijek molili za moj uspjeh ne tražeći ništa zauzvrat. Ove vrijednosti su mi usadili moji roditelji, baka i djed, naučivši me važnosti zadovoljstva. Kad me pitaju o mojim potrebama kad odem negdje, moj odgovor ostaje uvijek isti: voda.”

Oglasi - Advertisement