Porodica Rokvić bila je gurnuta u stanje ranjivosti i lišena svog stuba i temelja kada je proslavljeni pjevač Marinko podlegao nemilosrdnoj bolesti prije dvije godine.

Nakon njegovog odlaska ostala je njegova supruga Slavica i njihova dva sina Nikola i Marko, kao i vanbračni sin Mario. Nakon očeve smrti, braća Rokvić ostali su nerazdvojni, a Slavica je pokazala da ne pravi razliku između sopstvenih sinova i Marinkovog nasljednika, što je nedavno javno pokazala.

Jedan poseban aspekt vrijedan pažnje je njen visok nivo angažmana na Instagramu, što je posebno vidljivo u njenom nedavnom komentaru na fotografiju na kojoj su Nikola i njegova supruga Bojana. Ovaj par se smatra jednim od najskladnijih parova na cijeloj estradi.

Slavica Rokvić, u srdačnoj poruci Marinkovom vanbračnom sinu, radosno je uzviknula: “Da proslavimo zajedno, djeco moja voljena!” Ovaj čin ljubaznosti izazvao je ogromno oduševljenje pratilaca na Instagramu, što je rezultiralo mnoštvom lajkova za njen iskreni komentar. Pogledajte cijeli komentar:

Oglasi - Advertisement