Glumac i muzičar Srđan Zika Todorović bio je poznat po umijeću osvajanja ženskih srca u mladim danima jednako koliko i po svom talentu. Bez obzira na godine, nebrojeni štovatelji darovitog glazbenika i glumca bili su oduševljeni njegovom mladenačkom karizmom. Njegovom šarmu nisu odoljele ni žene iz javnog života, a jedna od njih bila je zaljubljena u njega.

Suzana Zlatanović, poznatija pod umjetničkim imenom Luna Lu, imala je lijepu ljubavnu priču s glumcem koji kao da je bila iz bajke. Posebno je to bilo izraženo devedesetih godina prošlog stoljeća, kada se dvoje mladih  zaljubilo. Luna Lu je opisala kako se zaljubila u Žiku onog trenutka kada joj se dječački nasmiješio. Međutim, počeli su izlaziti tek šest mjeseci kasnije. “Nakon šest mjeseci našaLA sam se na Adi Bojani, na desetodnevnom odmoru od rejvova. Za to sam vrijeme bila u stanu svog bivšeg ljubavnika, sa sedmerostrukom porcijom Camparija, pokušavajući se opravdati i njemu i sebi da više ne mogu podnijeti njegovo odbijanje. ObavijestiLA sam ga da prelazim na nekog drugog, nekog mlađeg, višeg, jačeg i uzbudljivijeg. Taj novi ljubavnik bio je izvanredan mladi ratnik koji je mogao izvesti 150 sklekova na šakama na način koji ostavlja bez daha. Uspjela sam poljubiti tog slatkog dječaka, koji je bio pet godina stariji od mene, i volio je dugo šutjeti. Bio je poznat po koketiranju s džepnim Venerama  provodio je sate jedreći na dasci, provodio dane buljeći u televizijski ekran i izolirao se mjesecima.

Dana 31. kolovoza naša je veza započela s neopisivom radošću. Nakon što su postali par vratili su se u Beograd gdje su se smjestili u stan u blizini Kalenić pijace. Dok smo njegovali svoju ljubav, bilo je teško povjerovati da su nam se životi toliko razišli i da više nismo privlačni jedno drugome. Ja sam pokušala skuhati obroke, dok se on svim silama trudio pojesti ono što sam napravila. Njegovi rock’n’roll drugovi gledali su me s prijezirom i insinuirali da sam ja kriva za Srđanovo naglo oduševljenje technom i gubitak interesa za rok ritmove. Čak su išli toliko daleko da su me zvali Joko Ono. Nasuprot tome, moji prijatelji, koji su se bavili umjetnom i popularnom kulturom, prezirali su njegov nemaštovit stil odijevanja koji se sastojao od staromodnih traperica, iznošene ženske odjeće i majica. Omalovažavali su i njegovu visinu, tvrdeći da nije dovoljno dobar za mene i da je kao Žarko Dančuo Daliborki Stojšić.

Iako je bio dovoljno poznat da postane slavna osoba, njegova nam je slava bila dovoljna za oboje. Međutim, bila sam previše nekonvencionalna za njegove želje. Kao rezultat toga, bilo je potrebno postupno zamijeniti svu prepoznatljivu srebrninu, tigraste uzorke i lak za nokte uobičajenijom odjećom kao što su tenisice, traperice i kapa koja je mogla sakriti moju posrebrenu kosu. Minđuša u nosu bila je dodatni ukras koji je prvi otpao. Unatoč tome, voljela sam ga i bila sam voljna nositi štikle i glamur s njim zauvijek. Bio je to najčarobniji dio naše romantične priče. Neminovno je u dogledno vrijeme došlo do njihovog rastanka.