George i Amal Clooney imaju slobodu odabrati odredište za odmor s bilo kojeg mjesta na kugli zemaljskoj, bilo da su to Havaji ili Himalaje. Ipak, stalno su ljetovali u raskošnoj vili na jezeru Como, pa je tako i ove godine. Toga su svjesni i paparazzi koji su ih čekali ovo ljeto. Njihova se upornost isplatila jer su uspjeli uslikati ne samo slavni par već i njihovu djecu.


Klunijevi su već dulje vrijeme poznata lica u ovom gradu. Tako su se neprimjetno asimilirali u lokalnu zajednicu da ih se više ne gleda kao autsajdere. Unatoč tome, okupljanje cijele obitelji na fotografiji rijetka je prilika. Zbog toga su najnovije obiteljske fotografije na kojima se nalazi cijeli kvartet označene kao “ekskluzivne” i poslane raznim agencijama.

Blizanci Ela i Aleksander u lipnju su proslavili šesti rođendan. Ovo dvoje djeceveć su postali modne ikone, a djevojčica se posebno ističe. Očito je da je naslijedila majčinu ljepotu, šarm, profinjenost, manire i ukus. Dok su se svi pripremali za poslijepodnevno krstarenje jezerom, odlučili su se za laganu i udobnu odjeću. Amal je izgledala fantastično u savršeno pripijenoj maloj crnoj haljini, dok je Ela nosila pripadajući komplet u crnoj boji s bijelim cvjetnim aplikacijama i naramenicama. George i Aleksander odabrali su slične stilove, obojica odjeveni u polo majice i kaki hlače dok su se ukrcavali na gliser.

Poznati holivudski glumac je od svoje supruge stariji 17 godina i mnogi su komenatrisali da se ta razlika jasno vidi i da postaje sve upečatljivija. Naime Amal i dalje izgleda kao djevojčica dok je Kluni već sijed i primjetno je ostario.

Oglasi - Advertisement