Nakon razlaza od kolege Harisa Berkovića, pjevačica Rada Manojlović nedavno je viđena s novim romantičnim partnerom, što je prvi put da je viđena s nekim novim.

Misteriozni identitet Radinog novog dečka, koji za sada nije otkriven javnosti, ekipa “Papraco lova” uhvatila je na kamerom. On je vozio pevačicu, a kada joj je iznio stvari, poljubili su se na putu.

Unatoč vezi s kolegama Milanom Stankovićem i Harisom Berkovićem, pjevačica se uporno trudi svoj privatni život držati podalje od znatiželjnih očiju medija, što se pokazalo prilično zahtjevnim.

Iako se možda čini da Manojlovićeva doživljava ljubav dok smo gledali te scene, pjevačica ističe da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine. Rada je pojasnila da u pitanju nije njen novi dečko.

U stvarnosti, on je njezin vozač i blizak prijatelj, pa je htjela izbjeći zablude. Izrazila je zahvalnost na iskazanom interesu. Dopustite nam da vam osvježimo sjećanje da su Rada i zagonetni pojedinac putovali zajedno u pjevačicinom vozilu.

Prvo ga je pjevačica pokupila na ulici, gdje su se razmjenjivali vatreni poljupci. Nakon toga, pokazujući pravi bonton, dečko je preuzeo ulogu vozača.