Posljednjih dana februara Jelena Karleuša našla se u zanosnom Parizu.  Vrijeme je idealno za uživanje u čarima francuske prijestolnice. Međutim, JK nije sama. Istina, našla se u najizvrsnijem društvu – kćerima Atini i Niki.

I ove su nam mlade dame priuštile prekrasan pogled na noćnu panoramu grada s hotelske terase, dok su bez napora zauzimale upečatljive poze koje podsjećaju na najbolje svjetske modele.

Mlađa Nika svoje je pratitelje osvojila naizgled običnim outfitom i romantičnom frizurom koja se besprijekorno uklopila u vječnu parišku kulisu u kojoj se u daljini nazirala raskoš Eiffelovog tornja.

Unatoč njezinoj aktivnoj prisutnosti na popularnoj platformi društvenih medija TikTok, prošlo je dosta vremena otkako smo zadnji put vidjeli njezinu stariju sestru.

Mjesecima se činilo da je nestala bez traga, potpuno odsutna s bilo kakvih društvenih mreža ili javnih platformi. Međutim, sada se transformirala u zrelu tinejdžericu, nekoga koga biste vjerojatno teško prepoznali da je sretnete na slučajnoj ulici.

Kao što se i očekivalo, doživjela je transformaciju, odražavajući buran protok vremena. Štoviše, njezin je izgled doživio značajne promjene. Uz usvajanje modernih modnih trendova, prigrlila je i svježu frizuru.