Već nekoliko godina Anica Milenković boravi u Sjedinjenim Američkim Državama. Njezina pjevačka karijera uzletjela je u kasnim 1980-ima, što ju je preko noći vinulo u zvijezde.
Upravo ju je izvođenje pjesme “Lančić” vinulo do slave u dobi od 13 godina. Godine 2007. krenula je na turneju u Ameriku i odlučila da ona postane njezin stalni boravak.
Nažalost, pratio ju je niz nesreća, uključujući i kraj njezine veze i izazov zbrinjavanja svoje dvoje djece. Unatoč primamljivim ponudama, poput bavljenja prostitucijom, ostala je vjerna svojim načelima i marljivo je radila kako bi uzdržavala sebe i svoju porodicu.

U svojoj iskrenoj izjavi za lokalne medije usred pandemije koronavirusa, otkrila je da se marljivo brinula za starije osobe, brinući se za dobrobit i starijih i svoje djece.

Anica je izazovna vremena ostavila iza sebe, a o njezinoj popularnosti u Americi jasno govore fotografije koje bilježe jedan od njezinih vrhunskih nastupa. Naši je smatraju jednom od najtraženijih pjevačica za fešte.

“U Americi je Aničina popularnost neosporna. Vrlo je tražena za pružanje zabave za razna okupljanja. Pare poslije veselja iznosi u džakovima, kite je zlatom u ogromnim količinama.
Anica se susrela s brojnim izazovima i mukotrpno se borila da dođe do ove razine uspjeha. Ni naše kolege pjevači koji žive u Americi ne mogu se mjeriti s njom. Uz bogatstvo koje je stekla, nema potrebe da se vraća u Srbiju.” – kaže izvor.