Umjetnička sklonost  pokojnog Nebojše Glogovca nesumnjivo se prenijela i na njegovu kćer.Nakon glumčeve tragične i prerane smrti 2018. godine, supruga i kći Nebojše Glogovca utjehu su pronašle u zajedničkom druženju, živeći povučeno i posvećujući pažnju samo jedna drugoj.

Usred silne tuge koja je bacila tamnu sjenu na njen život, Milica, koja je vjerno bila uz svog partnera do njihovih posljednjih trenutaka, morala je smoći hrabrosti da nastavi dalje. Učinila je to imajući na umu dobrobit svoje male kćeri, odlučna da joj omogući radosno i bezbrižno odrastanje. Milica je nastojala zaštititi malu Sunčicu od dubokog udara tragedije koliko god je mogla, poštedevši je njene ogromne težine.

Supruga i kći Nebojše Glogovca rijetko su se viđale u javnosti. Majka, koja se ponosi mirnim životom, aktivno izbjegava medijsku pažnju. Rijetka su njezina pojavljivanja na događanjima, a malenoj Sunčici, nažalost, imali smo priliku svjedočiti samo na spomen obilježju njezinu ocu.Glumčeva udovica održava ograničenu prisutnost na platformama društvenih medija pa je njezina nedavna objava mnoge zatekla nespremne. Naime, napravila je poseban slučaj i svojim pratiteljima otkrila sliku koja je pravi dragulj koju su izradile njezine vješte ruke i osoba koja je naslijedila svog tatu.

Osim što je procvjetala u šarmantnu i nedvojbeno ekspresivnu mladu djevojku, kći Nebojše Glogovca svojim je umjetničkim sposobnostima neizmjerno oduševila svoju majku. Taj umjetnički  aspekt  nesumnjivo jako veseli jer njegova kći Sunčica utjelovljuje i potencijal i snažan karakter. Samo će vrijeme pokazati hoće li naposljetku nastaviti glumačku karijeru poput njezina oca. Međutim, ono što je neporecivo jest da će uz nepokolebljivu podršku svoje odane majke trijumfirati u svim svojim nastojanjima.