Jedna korisnica TikToka ispričala je u kratkom videu kako je njezin suprug slao svojoj obitelji fotografije nje i njihovog novorođenčeta snimljene u rodilištu odmah nakon poroda.

Potpuno uhvaćen od ushićenja što će po treći put postati otac, nije uspio ni primijetiti da ona na fotografijama još uvijek nosi bolničku haljinu oko sredine, otkrivajući njezinu golotinju ispod.

U roku od nekoliko dana ovaj je video prikupio više od 715.000 pregleda. Komentar jedne osobe duhovito sugerira da je ženina reakcija, isprva shvaćena kao bol zbog primanja fotografije dok se još oporavljala od poroda, zapravo bila uzrokovana drugim razlogom, koji je doveo do povoljnijeg ishoda.

@4kids1mom0energy Bless his heart. #greenscreen #QuickerPickerRapper #Coming2America #fyp #momsoftiktok ♬ original sound – Amir Yass

Još jedna korisnica se uključila, izražavajući svoju frustraciju rekavši: “Trenutno imam jaku želju da naudim svom mužu.” Zatim je potaknula majke da podijele vlastita iskustva.

Jedna je majka ispričala potresnu situaciju u kojoj je hitno otišla na carski rez, a u tom trenutku njezin je suprug smatrao prikladnim poslati sliku njihove novorođene kćeri. U pozadini fotografije čak su se mogli vidjeti njezini otkriveni bubrezi.

Kako bi spriječila ponavljanje pogreške, majka koja je snimila video poduzela je mjere predostrožnosti podijelivši fotografiju rođenja na TikToku, pobrinuvši se da svi intimni detalji budu pokriveni i popraćeni veselim smajlićem.