Aleksandra često ističe da je pjevanje srž njenog bića. S obzirom na to, nije iznenađujuće da je nastavila sa svojim muzičkim nastupima samo tri mjeseca nakon što je rodila sina.

Dok nove bake uživaju u prilici da brinu o malom Aleksandru, mladi par je na kraju odlučio da zaposli dadilju. Prijovićka je za jedan magazin podijelila da je Aleksandar postao miljenik njihovih porodica, što je rezultiralo takmičenjem ko će sa njim da provede vrijeme.

Ona je otkrila i da je dadilja za malog Aleksandra morala da ispunjava određene kriterijume. “Naš glavni prioritet je bio pronaći nekoga ko ima saosećajnu i njegujuću prirodu, ko gaji iskrenu naklonost prema djeci i ko je aktivno uključen u razvoj djeteta.”

Pjevačica je prenijela da su uspjeli da pronađu takvu osobu koja je ispunila sva nihova očekivanja. Međutim, pjevačica je napomenula i da ne želi da zasipa javnost viškom fotografija na kojima je dijete.

Dadilja koja radi za slavni par o svojim poslodavcima govori samo pozitivne stvari i o njima govori sa velikim divljenjem. Svojim drugaricama je u četiri oka otkrila da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetni roditelji koji su posvećeni dobrobiti svog djeteta.

Oglasi - Advertisement