Dejan Milićević, majstor fotografije i vizuelnih rješenja, bio je prvi gost novog formata emisije “Nije sve tako crno”. Tokom svog pojavljivanja, iznio je do sada neotkrivene informacije iz svog ličnog i profesionalnog života.

Na vrhuncu svoje profesije, Milićević je doživio nesretan događaj kojeg se prisjeća dok razmišlja o svom životu u Makedoniji.

“Po mom iskustvu, otkrio sam da su mi pojedinci više naštetili u privatnom okruženju nego u poslovnim odnosima. Uprkos tome što sam proveo deceniju u Makedoniji, sve moje stvari su ukradene iz mog stana za samo 40 minuta. U taj stan sam uložio svu svoju zaradu i opremio ga kamerama i opremom za montažu.

Stan je bio velik i nalazi se u Skoplju, i bilo je iznenađujuće da je sve iseljeno u tako kratkom roku. Tek kasnije sam otkrio da su sve moje stvari prodate na Kosovu. Začudo, vrata mog stana nisu provaljena; umjesto toga, otključana je, što je zanimljivo. Kasnije sam saznao da mi je neko uzeo ključ i napravio duplikat. Bolno je prisjećati se ovih događaja, ali je jasno da su bili neizbježni. Za nekoliko minuta oduzeto mi je sve na čemu sam se trudio, uključujući i donji veš.”

Oglasi - Advertisement