Usred medijske pomame oko razvoda roditelja Đine Džinović, Harisa i Meline, domišljato je uspjela zaokupiti pozornost javnosti.

Romantični život Đine Džinović postao je tema javnosti nakon njezinog prekida s nogometašem Andrejom Đurićem i reperom Vojažom, s kojima su je mediji duže vrijeme povezivali.

I dok javnosti nije poznat identitet njezinog novog partnera, Đina je na Valentinovo podijelila radosnu vijest ponosno spomenuvši dostavu buketa ruža u njihovu obiteljsku vilu na Senjaku.

Istovremeno je na raznim društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija s partnerom, što pokazuje da je dečko Đine Džinović čest gost u njihovoj obiteljskoj rezidenciji.

Evidentno je da je imao priliku upoznati njezine roditelje koji su do sada bez ikakvog uplitanja poštovali emotivne odluke svoje lijepe kćerke.

Nakon što je novoizabranca upoznala s roditeljima, Đina je sada spremna svoje pratitelje na društvenim mrežama postupno upoznavati sa svojim partnerom.

Vidjet ćemo šta na ovo sve Haris kaže, s obzirom da je poznat po svom temperamentu i da mu nije svejedno kako mu se kćerka predstavlja na društvenim mrežama.