Nevena i Saša Joksimović par su čija veza i osobna dinamika plijeni pozornost javnosti. Značajnu ulogu u tome imaju glumčeve objave na “Instagramu”, koje nerijetko dovode do naslovnica zbog njihovih bračnih nesuglasica. U iznenađujućem obratu događaja, glumac je prošlog mjeseca javno objavio da će okončati svoj 22-godišnji brak. Ova vijest brzo je postala središte medijske pozornosti, a nedugo nakon toga par je demantirao glasine. Ono što je jasno je da Saša voli da bude dramatičan i da u tome često i pretjera.

Razvod su neočekivano objavili putem Instagrama, koji bi neki mogli smatrati nekonvencionalnim i trivijalnim načinom komunikacije za prekid 22-godišnjeg braka. U trenucima neslaganja ili svađe imamo bezbrižnu rečenicu koju u šali koristimo: “Ispričavam se ili ću to za sada ostaviti po strani.” Dogodio se neobičan incident kad je moj telefon pokvario, zbog čega se obavijest na ekranu zadržala dva sata bez ikakve stvarne hitnosti. Ovu anegdotu glumac je podijelio sa medijima. Na pitanje je li ovo impulzivno djelovanje rezultat nesporazuma, odgovorio je jezgrovito s jednostavnim “Da.


Motivacija za istraživanje rezidencije Nevene i Saše Joksimovića bila je upravo ova tema. Unatoč njihovim neizbježnim sukobima, koje većina bračnih parova doživljava u različitoj mjeri, njihov dom služi kao optimalno okruženje za rješavanje dilema i pronalaženje rješenja za izazove. Prostor u kojem najradije provode većinu vremena sa sinom Ilijom krasi velika pažnja i ljubav. Očito je da su komadi namještaja odabrani s pomnim promišljanjem i da se pri njihovom odabiru nije štedjelo.

Supružnici su veliki naglasak stavili na udobnost, što se očituje u izboru velikog i udobnog namještaja za prostrani dnevni boravak. Osim toga, soba je opremljena najsuvremenijom tehnologijom i ukrašena brojnim umjetninama, figuricama i složenim detaljima, dodajući jedinstven i šarmantan dodir prostoru. Svjedočite  prizoru dvorišta i njegovog namještaja dok vam otkrivamo vizualni spektakl kuće u Valjevu, mjestu gdje su Saša i Željko Joksimović odrasli. Uronite u dirljivu stvarnost njihova odrastanja kroz ovu zadivljujuću fotografiju. Veselo i toplo okruženje, kao i istinski osjećaj obitelji, uvelike mogu zahvaliti ljubaznim ukućanima. Nakon dugog i iscrpljujućeg dana, utjehu pronalaze u vedrim raspravama koje istinski popravljaju atmosferu. Veza između oca i sina neporecivo je jedinstvena. Glumac je svom sinu uzor i najbolji prijatelj, a cijela obitelj ljubav i radost pronalazi kroz svog voljenog ljubimca. Tinejdžer Ilija ima poseban afinitet prema kućnom ljubimcu, pogotovo kada mu leži u naručju. Rezidencija Nevene i Saše Joksimovića, u koju su se preselili na početku svog braka i koju su godinama unapređivali, idealno je mjesto za otkrivanje suštinskog spokoja i uživanje u mnoštvu radosti koje donosi obiteljsko postojanje.