Indira Radić, popularna folk pjevačica, s ponosom može slaviti uspješnu i bogatu karijeru ispunjenu brojnim hitovima.

Da nije bilo pravovremene pomoći Saše Popovića nekadašnjeg direktora “Grand” produkcije, davne 1996. godine, ovaj niz događaja možda se i ne bi ovako raspleo.

Indira je svoju karijeru započela izdavanjem više albuma pod etiketom “Južni vetar” u ranoj fazi. Kasnije, 1995. godine, snimila je album s “PGP RTS-om”, na kojem je bio hit “Srpkinja je mene majka rodila”.

Nakon golemog uspjeha spomenute pjesme, Indira se našla u siromaštvu. Nesigurna u svoje daljnje korake i odredište, pomoć je potražila kod Saše Popovića.

Saša Popović prisjetio se svog prvog susreta s Indirom tokom putovanja u Švicarsku, koji je označio početak njihove profesionalne veze 1996. godine.

Živo se prisjetio trenutka kada mu je prišla u Zam produkciji ležerno odjevena u tenisice i traperice i iskreno rekla: “Ako je moguće, možete li nešto učiniti za mene? Nemam sredstava, ali ako postoji prilika, molim vas pomozite. Ako ne, onda laku noć i doviđenja.”

Saša ju je bez oklijevanja uvjerio da će joj producirati album i uputio je da mu se javi prvog dana septembra. Ostalo je historija..