Cijenjena pjevačica Dragana Milković desetljećima je jedna od najomiljenijih pjevačica u regiji. Nedavno izvješće otkrilo je da financijski uspjeh koji je postigla tokom njezine slavne karijere može parirati uspjehu međunarodno poznatih superzvijezda.

U nastavku možete vidjeti ekskluzivne fotografije raskošne bečke vile u kojoj pjevačica boravi, pokazujući neosporan luksuzni dojam.

Ona i suprug Toni zajedno su surađivali na uređenju interijera dvorca, a on je prvenstveno nadzirao proces odabira namještaja.

Vrijedno je napomenuti da su kupnju uglavnom obavljali u Italiji, bez vezanja za neki poseban motiv ili temu, već prema osobnim preferencijama u to vrijeme.

Kupaonica, u cijelosti ukrašena Swarovski kristalima i starinskim dizajnom, uz luksuznu Versace komodu, za nju je poseban izvor ponosa. Unatoč šeikovoj velikodušnoj ponudi od čak 200 milijuna eura za kupnju njihove kuće, Dragana je to ljubazno odbila.

U Draganinoj galeriji priredila je zbirku uspomena sa svog profesionalnog puta. Unutar ovog prostora ona ističe svoju strast prema kuhanju i svoj smisao za održavanje stvari urednim svojim vještinama usisavanja.