Kostu Kecmanovića ne zabrinjava zatvorska kazna ili tragični gubitak djece, već nešto sasvim drugo.

Kako smo ranije objavili, Kosta Kecmanović, počinitelj tragičnog masakra u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, nedavno je viđen kako lije suze prikovan za krevet na Klinici za psihijatriju i neurologiju za djecu i omladinu.

Prema pouzdanom izvoru, postoji jaka želja da pojedinac na kraju napusti ustanovu u kojoj trenutno boravi. Međutim, sada postoji duboka zabrinutost da bi mogli ostati bez ičega materijalnog zbog suđenja koje je u toku njegovim roditeljima, što može rezultirati oduzimanjem cjelokupne njihove imovine.

Dok dječak-ubojica nastavlja, postaje svjestan da će nakon što roditelji oštećene djece pokrenu tužbu, njegova porodica izgubiti sve.

Prema našem izvoru, on je i dalje čvrsto uvjeren da će na kraju izaći, a najviše ga brine mogućnost da nakon toga nema ništa.

Roditelji ubijene djece pokrenuli su tužbu protiv porodice mladog počinitelja tragične masovne pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”. Ukupno 27 osoba, svi rođaci žrtava, javilo se da podigne tužbu, a kao tužene navode dječaka, njegovog oca i njegovu majku.