Nadica Ademov, bivša učesnica takmičenja “Zvezde Granda”, 28. oktobra 2023. godine poželjela je dobrodošlicu svom novorođenom djetetu. U braku s milijunašem Damirom dočekala je dolazak drage djevojčice Meline koja je vrlo brzo postala žarište njihovih života.

Nadica i njezin partner trude se svojoj četveromjesečnoj kćerkici pružiti sve što joj je potrebno, unatoč njezinoj mladoj dobi. U znak naklonosti, pjevačica je pokazala jedinstveni modni modni dodatak koji nosi njena kćerka.

Predmet u pitanju je par minijaturnih Gucci tenisica dizajniranih posebno za novorođenčad koja još ne hodaju.

Nadica Ademov, porijeklom iz Makedonije, rođena 1996. godine, afirmaciju je stekla sudjelovanjem u Zvezdama Granda, gdje je postigla zapažene uspjehe. Nakon preseljenja iz Makedonije, s roditeljima se nastanila u Subotici do zaruka s bivšim partnerom.

Od malih nogu u njoj se rasplamsala strast prema glazbi i tada je shvatila da je njena sudbina isprepletena sa svijetom melodija. Prijelomni trenutak u njezinoj karijeri dogodio se kada je hrabro nastupila u cijenjenom natjecanju Zvezde Granda.

Nakon zapaženog nastupa, brzo je postala vrlo tražena umjetnica, zbog čega su je neki obožavatelji prozvali “Kraljicom romske glazbe”. Unatoč svojoj mladosti, bez napora svladava svaku pjesmu, ne ostavljajući nijednu melodiju neistraženom.