Nakon tragičnog incidenta na Dorćolu u Beogradu, od zadobivenih ozljeda život je izgubio srpski reprezentativac Stefan Savić (23). Nadležni organi trenutno provode potragu za počiniteljem.

U ranim nedjeljnim jutarnjim satima, točno iza ponoći, na križanju Dobračine i Dunavske ulice stradao je vješti sportaš. Vlasti aktivno tragaju i za počiniteljem odgovornim za ovaj gnusni čin i za motivom koji stoji iza njega.

U posebnoj priči navodi se da se Savić fizički obračunao s gostom u jednom noćnom klubu. Detalji se trenutno provjeravaju, no navodno je Savić bio zaposlen kao zaštitar u klubu i posvađao se s gostom.

Ovo neslaganje je eskaliralo i prelilo se na ulicu ispred lokala. Prema izvoru, gost je mašući nožem progonio Savića po Dobračinoj ulici.

Nakon što je sustigao svoju metu, brzo je zabio oštricu ispod pazuha. Savić je smogao snage da se pridigne, da bi ubrzo pokleknuo pred slabošću i srušio se pred grupom pojedinaca u blizini raskrižja Dobračine i Dunavske.

Nakon poziva hitnoj pomoći, ozlijeđena osoba je brzo prevezena u hitnu medicinsku pomoć; međutim, nažalost, preminuo je ubrzo nakon prijema.

Prema izvoru, objekt u kojem je došlo do svađe opremljen je nadzornim kamerama koje će pomoći u identifikaciji osobe koja je sudjelovala u obračunu s reprezentativcem.

Osim toga, moguće je da je i sam incident snimljen video snimkom jer se u Dunavskoj ulici nalaze brojni poslovni objekti koji su pod nadzorom kamera.

Čuvar koji je bio stacioniran u blizini mjesta napada dojavio je da je on bio na dužnosti tijekom noći ubojstva. Zaštitar je ispričao svoj susret s okupljenim ljudima na uglu ulice, isprva nesvjestan razloga njihove prisutnosti.

Dok se približavao, primijetio je prisustvo osoblja hitne pomoći i snaga reda, što je izazvalo blokadu u tom području. Usred gužve pronijela se vijest da je u Dobračinoj ulici brutalno napadnut mladić kojeg je napadač nemilosrdno progonio.

Prije samo tri mjeseca Savić je gostovao u jednom podcastu gdje je otkrio da je svoj put u ovom sportu započeo sa samo 14 godina.

– Da nisam tu, vjerovatno bih radio nešto, motao bih se tu po gradu… Ulica je opasnija od sporta, ipak ovde postoji sudija – rekao je.