Neke žene su zaista tzv. “superžene” i danas vam dajemo jedan lijep primjer. Slavica Rokvić izuzetna je osoba koja preuzima mnoštvo obaveza. Izvrsna je u obavljanju kućanskih poslova, čuvanju unučadi, pripremanju obroka i njezi vrta. Osim toga, čak je postigla izvanredan podvig i napisala knjigu. Supruga Marinka Rokvića ima bezbroj hobija, a jedan od njih je izrada vlastite linije kozmetike. Ovaj asortiman, prikladno nazvan “Molecule of Nature”, zadobio je povjerenje brojnih žena.


Idealno rješenje za našu kožu nalazi se u savršenoj kombinaciji kreme za lice i seruma. Ovaj nevjerojatan proizvod ne samo da zateže i hidratizira kožu već je i hrani, brišući vidljivost bora. Pogodno za sve tipove kože, pruža prirodnu zaštitu od sunca i pridonosi lijepoj preplanulosti. Slavica Rokvić u jednoj od svojih objava na Instagramu ističe koliko je važno dati prirodi vremena za liječenje. Ona naglašava da uporaba kemikalija, parabena i drugih derivata može dati trenutne rezultate, ali može uzrokovati dugoročnu štetu tijelu.

Kako bi se postigao zamjetan i koristan ishod, on naglašava važnost održavanja dosljednosti. Zbog toga je preporučljivo započeti proces njege u ranijoj fazi. Kako biste zadržali svoj mladenački i živahni duh iu šezdesetima, zamislite sebe u dvadesetima. Prihvatite ljepotu prirode, jer ona krije odgovore na sve životne nedoumice. Nakon što iskusite transformativne učinke ovog seruma, očarat će vas njegova trajna privlačnost.
Svaki predmet u našoj kolekciji izrađen je pažljivo koristeći samo prirodne sastojke.

Naša krema za lice posebno je formulirana s vrhunskim uljima i njihovim esencijama koje je pomno odabrala sama Slavica. Tijekom godina stvaranja prirodne kozmetike, Slavica je otkrila da unošenje novih esencija pojačava učinkovitost kreme, potiče bolju regeneraciju i tonus kože. Ulja koja se koriste u našoj kremi za lice ručno su birana, što osigurava najvišu kvalitetu. Slavica se osobno opredijelila dati prednost kvaliteti ispred kvantitete, odabirući samo najbolje sastojke za proizvode koje sama koristi.

Istraživanje područja kozmetike otkriva mnoštvo novih mogućnosti i puteva. Kroz naš proaktivni pristup nailazimo upravo na ono što tražimo. Ključno je dati prioritet vlastitoj dobrobiti odabirom najboljih dostupnih opcija, jer ne zaslužujemo ništa manje. Ovakvo mišljenje iznosi i supruga Marinka Rokvića.