Uprkos značajnim previranjima u braku sa Jelenom Karleušom, Duško Tošić je odlučio da šuti sve vrijeme njihove petogodišnje porodične drame, uzdržavajući se da javno ne iskaže duboku tugu.
Odlučio je da sve zadrži u tajnosti, podijelivši samo sa svojim prijateljima od najvećeg povjerenja, koji su nesumnjivo svjesni svakog zamršenog aspekta njegove veze s popularnom pjevačicom.
Oni znaju zašto je želio da ona okonča njihov brak, kao i razlog njegove odluke da živi s njom pod jednim krovom uprkos odsustvu ljubavi. Usred spekulacija o njegovom odlasku u Istanbul, Jelena se sa ćerkama našla u Milanu.
Duško je trenutno u Turskoj iz profesionalnih razloga, a široko se vjeruje da je iskoristio priliku tokom svoje višednevne posjete da se ponovo poveže sa brojnim prijateljima koje je stekao dok je igrao za klub Bešiktaš.
Očekujući priliku da upozna svoje fanove, nažalost priznaje da su neki od njih bili žrtve razornog zemljotresa koji se dogodio 6. februara prošle godine. Ogromna tuga koju je doživio Duško Tošić jasno je vidljiva iz njegove najnovije objave na Instagramu.
Oglasi - Advertisement