Iako je Jelena Jovanović učestvovala u “Zvezdi Granda” i 2008. i 2009. godine, nažalost nije uspela da se plasira u finale. Međutim, njena ljepota nije prošla nezapaženo jer je prepoznata kao jedna od najljepših u historiji takmičenja.
Iako nije bila uključena u „Grand” produkciju, Jelena je istrajala da nastavi svoju pjevačku karijeru i krenula solo putem u domenu pop muzike. Objavila je više singlova, u nastojanju da produži svoju karijeru, sve to ogolila za naslovnicu srpskog izdanja “Plejboja”.
U 2013. godini učestvovala je i u petoj sezoni rijalitija “Farma” sa namjerom da unaprijedi svoj profesionalni put. Tokom svog boravka u rijalitiju, postala je poznata po romantičnoj vezi sa Edinom Škorićem, bivšim odbojkašem.
Uprkos tome što je njihova ljubavna priča izašla iz okvira rijalitija, bila je kratkog daha, pa se Jelena našla u sjenci drugih. Jelena danas kreće u novi profesionalni poduhvat.
Naime, nedavno je podijelila zadivljujuće fotografije na svom Facebook profilu, pozivajući pojedince da učestvuju u njenom transformativnom programu oporavka želuca. Nekoliko vežbi je na pomenutoj društvenoj mreži velikodušno podijelila sa prijateljima.
Oglasi - Advertisement