Nakon što je oduševljen nastupom Dragane Mirković u Beogradu, Duško Tošić munjevito se preselio hiljadu kilometara dalje na istok. Naša istraga dovela nas je do toga da ga otkrijemo u Turskoj, njegovoj dragoj destinaciji.

Bivši nogometaš često se zadržava u zemlji u kojoj se nekoć natjecao i još uvijek ima značajnu bazu obožavatelja; međutim, ovom prilikom se čini da je posjetio iz drugog motiva.

Snimljen kamerom renomirane klinike, viđen je uz doktora Serkana Aygina, cijenjenog stručnjaka u području transplantacije kose.

Liječnikova iznimna stručnost u ovom području očituje se kroz njegovo opsežno praćenje na Instagramu, s preko 140 000 pojedinaca koji željno traže njegove usluge.

Prema stanju Duškove kose, čini se da mu nije potrebna transplantacija kose. Stoga je vjerojatno da je s prijateljem Atibom Hutchinsonom, kanadskim nogometašem koji trenutno igra za turski klub Besiktas, otišao u posjet uglednom liječniku.

Da li je to odgovor na pitanje otkud Duško na klinici u Turskoj? Je li Hutchinson odlučio “popraviti” svoju kosu ili je jednostavno posjetio dr. Serkana? Vrijeme će otkriti…