Nakon desetljeća izbivanja iz javnosti, nekadašnja popularna pjevačica Dunja Ilić izašla je iz sjene “medijske opskurnosti” kako bi podijelila svoj burni put.

Tijekom proteklih deset godina Dunja je proživjela niz poteškoća, uključujući gubitak dragih osoba, burne ljubavne zavrzlame i bitku s alkoholom, među ostalim izazovima.

“Ključni trenutak dogodio se kada sam se našao zaglavljena na ulicama Napulja. Nakon što sam prodala sve svoje stvari i postao žrtva krađe, uključujući i gubitak pasoša, dugo sam ostala u Italiji.

U strahu od deportacije, oklijevala sam potražiti pomoć od policije, jer mi je najveći prioritet bio ostati u zemlji, a ne vratiti se kući. Posljedično, bila sam beskućnik, lišen svih stvari, sa samo malim koferom koji je ostao kraj mene.

Unutar tog kofera bio je laptop vrijedan otprilike 800 eura, koji sam na kraju prodala za samo 20 eura u zamjenu za viski. Dvije sam noći spavala na improviziranom madracu na ulici dok se konačno nisam odlučila obratiti vlastima.

Kontaktirali su moje roditelje da me preuzmu i prevezu u Srbiju zbog nedostatka ličnih dokumenata. U tom sam trenutku istinski shvattla svoje stanje beskućništva i dubinu u koju sam pala.”