Modni krajolik neprestano se razvija, a trendovi se mijenjaju sa svakom sezonom. Međutim, bezvremenska elegancija modernih žena ostaje nepokolebljiva.

Njihovi modni odabiri ukorijenjeni su u filozofiji jednostavnosti i funkcionalnosti. Žene s osjećajem za stil nikada ne odlučuju nositi dva predmeta u isto vrijeme.

Visoke štikle – Visoke potpetice rezervirane su za one djevojke koje su se spremne jako potruditi da budu u središtu pozornosti, bilo da je riječ o svakodnevnim šetnjama ili na poslu.

Malo je vjerojatno da ćete susresti ženu koja nosi cipele s pretjerano visokim petama koje joj onemogućuju hodanje s lakoćom. Tokom dana žene preferiraju cipele s petom do pet centimetara, kao i mokasine i ravne cipele.

Navečer se često odlučuju za elegantne salonke. Pokažite suosjećanje prema svojim stopalima i dajte prednost svojoj dobrobiti napuštanjem visokih potpetica. Nevažno je koja je prilika. Ovaj izbor ne predstavlja najpovoljniju sliku o vama, jer se čini neprikladnim i neukusnim.

Uska garderoba – Modni stručnjaci preporučuju da iz ormara izbacite sve pripijene komade. U ovo doba predimenzionirane mode i zadivljujućih trendova, nema potrebe za nošenjem oskudne mini suknje i bodija.