U prošlosti je slavni pjevač spominjao svoju intuiciju koja ga upozorava na sve neobične senzacije u tijelu, tjerajući ga da hitno potraži liječničku pomoć čak i kada ne osjeća bol.

Ovo predviđanje pokazalo se neprocjenjivim tijekom godina i odigralo je presudnu ulogu tijekom hirurškog zahvata. Po preporuci liječnika, Haris Džinović hitno je operiran na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Liječnici su utvrdili da ima artritis te su mu naknadno ugradili umjetne kukove. Nekoliko mjeseci trpio je intenzivnu nelagodu u bokovima i leđima. Međutim, tijekom rutinskog kontrolnog pregleda otkrio je da je situacija daleko ozbiljnija od očekivanog.

Kroz ovo izazovno razdoblje samo je njegova obitelj bila upoznata s njegovim stanjem, a njegova supruga Melina pružala mu je nepokolebljivu podršku.

Kako kaže naš izvor, ona je cijelo vrijeme bila uz supruga, pratila ga je na liječničke preglede, pomagala oko otkazivanja gaža, a čak mu je i pripremala obroke.

Igrom slučaja, na rutinskom pregledu, do poznatog pjevača neočekivano je stigla vijest o potrebi operacije žučnog mjehura. Unatoč nikakvim simptomima, bio je zatečen kada je saznao za ovu medicinsku intervenciju.

“Postigao sam osjećaj sigurnosti sada kada sam poduzeo proaktivne mjere za predviđanje i rješavanje svih potencijalnih zdravstvenih problema. Po preporuci liječnika obavila sam rutinski pregled, a nakon razmatranja mišljenja još tri specijalista odlučili smo se na operaciju.”