Đorđe Đoković otkrio je svoju sreću sa Saškom Veselinov, s kojom ima sina Aleksandra. Budući da je brat najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, njegov ljubavni život često se stavlja u središte pozornosti. Osvojio je naklonost raznih poznatih ljepotica prije nego se oženio. Smatrali su ga velikim zavodnikom zbog njegovog privlačnog izgleda ali i prezimena. Bivša djevojka Đorđa Đokovića otkrila je razloge prekida njihove dugogodišnje veze.

 

Tijana Ralić medijski je postala poznata tijekom romantične veze s Novakovim mlađim bratom. Nakon što su bili zajedno šest godina, odlučili su raskinuti 2019. godine. Na pitanje pratitelja na Instagramu o razlozima njihove odluke, Tijana je otkrila detalje.


U to vrijeme, objasnila je da je to bila izazovna situacija za nju. Držala se nade u promjenu, ali kada dođete do točke u kojoj prerastete osobu i odnos, postaje uzaludno čekati na poboljšanje. Bolje je odmah raskinuti veze nego odugovlačiti neizbježno. Odgađanje procesa samo pogoršava poteškoće za obje uključene strane. Postavljeno je pitanje je li razlog prekida to što je bivši partner želio sklopiti brak, ali druga strana nije bila spremna na to.

Tijana, koja je u srpnju postala majka sina Luke, u svom pisanom iskazu opovrgava tvrdnje da je partnera ostavila zbog nesklada u njihovim željama. Priznajući da je on želio nešto što ona nije, Tijana tvrdi da to nije bio jedini razlog njihovog rastanka. I dan Lukinog rođenja opisuje kao najljepši trenutak u svom životu. Mlada Beograđanka kaže da je dan kada je dobila sve što je željela bio najljepši dan u njenom životu. Ona uživa u vezi sa svojim mužem a i Đorđe je pronašao svoju sreću sa Saškom.