Proslavljeni pjevač Aco Pejović već je niz godina u sretnom braku s Biljanom, s kojom dijeli radost odgoja njihove tri kćeri.  Bez obzira na sve, ljubavna priča Aca Pejovića i njegove voljene Biljane ne samo da je opstala, već je i ojačala, podstaknuta životnim nedaćama s kojima su se susretali.

Biljana se našla na rubu smrti jer joj je pukla aneurizma u mozgu, uzrokujući ozbiljno krvarenje. Tijekom ovog mučnog iskušenja, pjevač je čvrsto stajao uz nju, pružajući joj  podršku.

“Biljana, do tada zdrava žena koja nije bila svjesna svoje urođene aneurizme, odjednom je osjetila nesnosne glavobolje koje su trajale tri dana. Nažalost, kolabirala je tijekom predavanja pred studentima te je hitno prevezena u Urgentni centar.

Sjećanje na tjeskobno čekanje pokraj nje, dok je ležala na stolu, zauvijek mi je urezano u sjećanje. Uznemirujući prizor tijela koja se svakih pola sata iznose u crnim vrećama samo je pojačao neodoljiv osjećaj iščekivanja. Misli su mi jurile umom, nadajući se protiv nade da se doktor neće pojaviti sa strašnim riječima, “to je to.”

Odmah sam se obratio brojnim prijateljima liječnicima za pomoć, znajući da će mi bez oklijevanja priskočiti u pomoć. Mlada liječnica, koju sam u početku doživio kao neiskusnu zbog godina, ljubazno je preuzela kontrolu nad situacijom.

U to vrijeme nisam imao pojma o aneurizmama, ali joj ništa ne zamjeram. Objasnila je da bi, da je oklijevala, posljedice bile kobne jer je operaciju trebalo obaviti odmah. Kasnije sam saznao da samo jedan od hiljadu preživi kad aneurizma pukne.

Srećom, moj prijatelj i doktor Zoran brzo je stigao i zajedno su je brzo prebacili na brigu neurohirurgu dr. Tasiću. Zauvijek sam mu zahvalan, ponašam se prema njemu kao da mi je rođeni brat.” – rekao je pjevač