Marija Šerifović svakodnevno nas uveseljava kontinuiranim dijeljenjem fotografija iz obiteljskog kutka u kojem već duže vrijeme caruje dječak Mario.

Otkako je dječak ušao u njezino kućanstvo, Marija ne skida osmijeh s lica, baš poput vjernih simpatizera koji već godinama prate njezine zanimljive objave.

Razlog našeg trenutnog osmijeha može se pripisati Marijinoj fotografiji iz 2018. godine na kojoj je zabilježen trenutak kada je izgovorila riječi “Rekla sam DA” i prvi put se okitila vjenčanicom.

Nedvojbeno, Marija Šerifović poznata je po svom repertoaru šala koje nisu samo osebujne i pomalo sarkastične, već i izrazito pametne. Točnije, podijelila je sliku na kojoj nosi vjenčanicu, popraćenu kratkim opisom ispod objave.

Krajem godine svoju je težnju pretvorila u stvarnost zatraživši pomoć surogat majke, a sve u potrazi za svojom duboko ukorijenjenom željom da prigrli ulogu majčinstva.

A ako je brak također njezina cijenjena želja, vjerujemo da će se, baš kao i njezini prethodni pokušaji, očitovati u dogledno vrijeme.

Oglasi - Advertisement