Posljednjih dvadesetak godina najgledanije reality show emisije na našim prostorima često karakterizira neautentičnost, pojavljivanje natjecatelja upitnih moralnih vrijednosti.

Trener je bivšoj zadrugarki osigurao loptu za balansiranje; međutim, nije mogla održati svoju stabilnost, što je rezultiralo kaotičnom situacijom kada je pala.

Ubrzo nakon što je zbog želučanih tegoba zatražila liječničku pomoć u Urgentnom centru, Sanja Stanković je ekspresno otišla na televiziju “Red” kako bi preuzela ulogu voditeljice “Jutarnjeg programa”.

Sanjina blistava pojava u zanosnoj crvenoj haljini s odvažnim prorezom i vrtoglavim štiklama prikrila je sve znakove zdravstvenih problema, učinivši je oličenjem elegancije.

Međutim, njezin put neočekivano se okrenuo kada joj je gost, osobni trener, pokušao demonstrirati jednu vježbu. Sanja se, nažalost, mučila s loptom i doživjela pad.

Trener je bivšoj zadrugari dao loptu da balansira, no ona nažalost nije uspjela održati ravnotežu, pa je uslijed pada došlo do kaotičnog raspleta.

Sanja Stanković je prepoznatljiva po svojoj svestranosti kao model, pjevačica i učesnica više sezona rijalitija “Zadruga” koja se emitovala na televiziji “Pink”.