Prva mačka na listi – ako je vaš izbor – može odražavati vaše aspiracije u obrazovanju i akademskim aktivnostima. Posjedujete kvalitete integriteta, inteligencije i prirodne sklonosti ka vodstvu. Vaša postignuća imaju pozitivan uticaj ne samo na vas, već i na one oko vas, a za vas je ključno da svoje znanje i iskustvo prenosite i širite drugima.

Ako ste odabrali drugu mačku, to sugerira da ste neko ko vodi računa o svom stavu i samoprezentaciji, jer cijenite mišljenja drugih. U odnosima dajete prioritet lojalnosti i integritetu. Imate želju da se razlikujete od drugih, bez obzira na okruženje.

Treću mačku u ovoj grupi karakteriše naglasak na duhovnom rastu. Lično poboljšanje vam donosi veliku radost, a vi na to gledate kao na primarni cilj ljudskog postojanja. Vjerujete da bi se pojedinci trebali suočiti sa svim izazovima koje im život predstavlja, izvlačeći vrijedne lekcije i odbacujući negativne obrasce ponašanja i razmišljanja koji ih opterećuju.

Ako ste odabrali mačku pod brojem 4 – Poduzetna ste osoba, pa drugi misle da ste vrlo samouvjereni. Uvijek pokušavate pronaći načine da ostanete aktivni, a to ima utjecaja na vaš društveni krug. Navikli ste da štitite one koje volite. Ljepota i dobrota su za vas neodvojive.

Oglasi - Advertisement