U protekle četiri godine Jelena Karleuša iskusila je niz izazova. Ostala je bez voljene mame Divne s kojom je bila bliska, a njezin razvod sa suprugom dobio je veliku pozornost. Nedavno je njihova veza ponovno dospjela u žižu javnosti, jer kruže glasine o navodnoj nogometaševoj vezi s mladom pjevačicom.

U središtu pozornosti medija i javnosti proteklih su dana bili Duško Tošić i Ina Gardijan. Čak je i Jelena iznijela svoje mišljenje o toj temi, pa se o njima priča u gradu. Iako nije poznato da li je do najavljenog razvoda između nje i Duška došlo ili su odlučili da daju još jednu šansu svom braku pjevačica je osjetila potrebu da se ovim povodom oglasi.

“Moram pojasniti da moj suprug nije u ljubavnoj vezi s pjevačicom Inom. Ispričavam se ako je ova informacija izazvala bilo kakvo osobno uznemiravanje. Ovu poruku Karleuša je podijelila na mreži X. Pjevačicu, koja je iza sebe imala dva albuma pod nazivom “Alfa” i “Omega”, mediji su pitali  kako je uspjela prebroditi svoje probleme. Svoj uspjeh pripisala je kreativnom radu koji je uložila u izazovne projekte.

Jelena ima živu ranu koja ne zacjeljuje, a utjelovljuje je njezina majka. Ipak, naučila je to prihvatiti i nositi se s tim. Duško je, s druge strane, svaki trenutak svog života učinio maksimalno napornim kako bi pokazao da je njeno postojanje greška. Nadalje, ima trenutaka kada ju je javnost linčovala, ali Jelena to vidi kao izvor motivacije i neprijateljstva. Kao rezultat toga, njezina pjesma “Minute” sadrži poruku zahvalnosti svima koji su pridonijeli njenoj snazi.