Srpski glumac i reditelj Lazar Ristovski, star 70 godina, nedavno je potvrdio vezu sa glumicom Anikom Ražić, koja je od njega mlađa 39 godina. Mnogi su ostali u šoku nakon ove vijesti, te je njihova veza i razlika u godinama naišla na veliku osudu u javnosti. Nakon razvoda od glumice Danice Ristovski, Lazar Ristovski je za Blic.rs objavio svoju novu vezu. Kasnije je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju sa mnogo mlađom glumicom, što je izazvalo nalet komentara u javnosti. Mnogi misle da je ovo potvrda da je do razvoda od Danice došlo zbog druge žene.

Nakon razvoda od Danice Ristovski, Lazar Ristovski je ponovo pronašao ljubav sa Anikom Račić, perspektivnom glumicom i njegovom koleginicom. Anikina mladalačka energija okrijepila je Lazara, a prema pisanju lokalnih medija, uselila se u njegov luksuzni stan na vodi u Beogradu. Pored toga, Lazar poseduje i luksuznu vilu na Gardošu u Zemunu, sa bazenom na terasi, koju Anika posebno voli. Ristovski, glumac koji svoj lični život retko deli sa javnošću, napravio je izuzetak i odlučio da napravi novi presedan.

Odmarajući se od brojnih obaveza, povukao se u svoje mirno utočište, daleko od gradske vreve. Uhvatio je ovaj trenutak i podijelio ga sa svojim fanovima na Instagramu, gdje je pokazao svoju mišićavu građu izležavajući se pored bazena. Fotografija je bila potpisana riječima: “Kralj ima dušu… u svojoj kući na Gardosu”.

Vredi napomenuti da je Lazar Ristovski nedavno prekinuo 42-godišnji brak sa suprugom Danicom, navodeći nedostatak ljubavi kao primarni razlog za razlaz. Par se venčao 1980. godine i imaju dva sina: Petra, filmskog producenta i reditelja, i Jovana, diplomiranog ekonomista. Petar je oženjen glumicom Teodorom, dok Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.