Haljina Jelene Karleuše u kojem se pojavila na zabavi je bila toliko impresivna da bi joj na modnom smislu pozavidjele i svjetske zvijezde.Nema sumnje da pop zvijezda posjeduje istančan smisao za modu. Mnogi je smatraju modnom ikonom, s iskustvom besprijekornih stilskih izbora.

No, čini se da je na nedavnom partyju jednog od najčitanijih domaćih časopisa nadmašila samu sebe. Jelena koja sama sebe naziva balkanskom divom i modfnom ikonom je uvijek bila ispred svih kada je njenstajling u pitanju p ase čak pisalo da su je kopirale i Lejdi Gaga i Bijonse. Ovim novim izdanjem je opet pomjerila granice i svi pričaju o nejnom outfitu.

U pratnji fotoreportera koji su željeli ovjekovječiti svaki njezin korak, ponosno je i graciozno koračala živahnim crvenim tepihom. U središtu pozornosti bila je raskošna balska haljina, zajedno s pripadajućim ogrtačem, obje izrađene od crnog tila. Kombinaciju su dodatno upotpunile nježne, prozirne crne rukavice i vitki šal u istoj nijansi. Oni koji su svjedočili tim trenucima zaključuju da se u njima krije početak i kraj domaće modne scene.

Tragalo se za glazbenom senzacijom, a oni s istančanim okom za modu lako su prepoznali da se Karleuša okitila u raskošnom komadu procijenjenom na nekoliko tisuća eura.Od samog početka pjevačičine karijere, ona je dosljedno izdvajala značajan dio svog budžeta za svoje styling potrebe.U nastojanju da se istakne, često dizajnira vlastitu scensku odjeću, koja je uvijek raskošna, unikatna, a ponekad i raskošna ili profinjena, ali uvijek ostavlja neizbrisiv dojam. Jelena Karleuša ponovo je uputila modni izazov poznatim ličnostima širom svetasvojim pojavljivanjem na prestižnom događaju.