Nesuglasica između Jelene Karleuše i Saše Popovića oko gledanosti ne pokazuje znake smirivanja.  Već dva dana gore društvene mreže a to samo pokazuje veličinu ega ove dvije osobe. Ipak, Saša je nedavno odlučio otkriti razlog Karleušinog odlaska iz žirija. Prema Popovićevim riječima, pjevačica je izašla iz žirija jer je tražila nekonvencionalan izgled koji nije u skladu s preferencijama vlasnika Granda. Samim tim, zamijenili su je ni sa kim drugom do Cecom Ražnatović.

Izrazivši žaljenje, direktor Granda oglasio se gostujući u jutarnjem programu televizije Pink. On je izrazio simpatije prema Jeleni Karleuši, navodeći da je mogla da nastavi saradnju sa njima. Međutim, postojali su određeni zahtjevi koje je ocijenio nenormalnim, na koje nisu pristali. Zbog toga su prodali Grand, a na njeno mjesto došla je Ceca, što je, kako smatra, bio veliki udarac za Jelenu.

Unatoč tome što su je i dalje voljeli, morali su se razići nakon šestogodišnjeg partnerstva koje je završilo u, kako je on opisao, poplavi poput cunamija. Vrijedi napomenuti da je Jelena prije napuštanja natjecanja šest sezona sudila u Zvezdama Granda. Točan razlog njezina odlaska, međutim, do danas je ostao nepoznat. Nakon odlaska, napisala je otvoreno pismo u kojem je izrazila svoje divljenje Saši.

Moje divljenje Saletu je nepokolebljivo. Međutim, njegova izjava vrijedi. Istina je da sam tijekom cijele karijere bio nepravedno zabranjena, što je kršenje mojih ljudskih prava i žalosna nepravda koju sam morala snositi. Još bolje, moj honorar za koncerte utrostručio se u vrijednosti, što me čini najplaćenijim glazbenikom u industriji! Iako je istina da mi je pružio ruku kad nitko drugi nije, istina je i da sam šest godina neumorno radila bez ikakve novčane naknade jer sam čestita i zahvalna osoba. Moj naporan rad se konačno isplatio i čvrsto vjerujem da sam bila pokretačka snaga vrhunca i uspjeha Zvezda Granda, kako piše u Jeleninoj objavi na Instagramu.

Oglasi - Advertisement